Luovia-tapahtumat & -koulutukset

Nettikohtaamiset ovat mahtavia ja verkostoituminen netissä on upeaa. Silti mikään ei vedä vertoja livemiiteille. Podcastin ympärillä kuhisee myös tosielämässä, sillä tapaamme kuukausittain pariin otteeseen. Lisäksi Nani järjestää erityisesti luovan alan yrittäjille suunnattuja koulutuksia toisinaan myös itse. Tällöin Luovia-verkostolaiset pääsevät ilmoittautumaan mukaan hieman muita aiemmin.

 

luovia-lounas

ma 14.10.2019, klo 12.30-14.00 (OMAKUSTANNE)

Lounastamme lokakuun puolivälissä Kalasataman lähellä Kellohallissa. Lounas on omakustanne eikä sinne tarvitse ilmoittautua erikseen. Lounasporukka vaihtelee kuukaudesta toiseen, mutta meininki on aina yhtä hyvä ja kynnys matala. Olet tervetullut mukaan!

Voit järjestää myös oman Luovia-lounaan kotipaikkakunnallasi luovan alan yrittäjille. Sovi siitä ensin vaikka Facebook-ryhmässämme, ja lisätään tapaaminen sen jälkeen tänne.


luovia-verkoston iltatee

Ti 19.11.2019, klo 17-19 (MaKSUTON)

Tunnistatko omat vahvuutesi ja osaatko hyödyntää niitä työssäsi?

Huomaamme herkästi asiat, joissa meillä on kehitettävää tai joissa emme ole niin hyviä. Tutkimusten mukaan tietoinen keskittyminen hyvään kuitenkin lisää niin onnellisuutta, mielen joustavuutta kuin fyysistä terveyttäkin.

Erilaiset luonteen taidot kuten sinnikkyys, itsesäätely, stressinhallinta ja omien tunteiden ymmärtäminen ovat opittavia taitoja joita voidaan vahvistaa läpi elämän, vielä aikuisiälläkin.

Kun tunnistat omat vahvuutesi, pystyt hyödyntämään potentiaaliasi kokonaisvaltaisemmin niin työelämässä kuin vapaa-ajalla ja vanhempana.

Illan aikana tutustumme luonteen vahvuuksiin ja kartoitamme omia ydinvahvuuksiamme.

Illan vetää yrittäjä, kasvatustieteen moniosaaja, Emma. Hän on myös lasten tunnetaito-ohjaaja sekä tuleva lasten- ja nuorten joogaope.

Mikäli et ole vielä Luovia-verkoston jäsen, liitämme sinut mukaan ilmoittautuessasi! Osallistuminen on maksutonta, mutta alle 24 h ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista veloitetaan 15 euron peruutusmaksu.


VERKKOSPARRAUS

Yrittäjyys tökkii?
Kaipaat sparrausta kaaoksen keskelle?
Mietit pitäisikö vaiko ei?

Kolmen vartin verkkovalmennuksen aikana jutellaan haluamistasi aiheista. Viimeisimmät sparraukset käsittelivät somea, asiakaspalvelua ja kirjoittamista. Sinä päätät, minä valmistaudun, me juttelemme!

Tavoitteena on löysätä solmuja ja selkeyttää tavoitteita. Uusi innostuksen aalto ei ole myöskään poissuljettu!

Hinnat: Luovia-verkostolaiset 99 € + alv 24 % / 45 min, 319 € + alv 24 % / 3 x 45 min, muut 199 € + alv 24 % / 45 min, 3 x 45 min 499 € + alv 24 %

SOMETYÖPAJA I

pe 1.11.2019, klo 9-17, Söderkullan kartano

Mikä on yrityksesi tarkoitus ja miten viestit siitä? Miltä haluat somesi näyttävän ja etenkin tuntuvan? Työpajassa luomme sinulle somesuunnitelman, jota noudatat mielelläsi. Erilaisten luovuusharjoitusten avulla tutkailet someasi uudesta vinkkelistä. Päivän päätteeksi some ei enää tunnu pakkopullalta.

Hinta 397 € (sis. alv 24 %). Hinta sisältää koulutusmateriaalin, aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkaffet.

Sometyöpajat I & II 697 € (sis. alv 24 %)

Varausmaksu 50 % hinnasta.


SOMETYÖPAJA II

la 30.11.2019, klo 9-17, Söderkullan kartano

Millaista sisältöä ihanneasiakkaasi kaipaa somessa? Mikä on brändisi kirkkain kärki? Työpajassa autan sinua hahmottamaan millaisesta sisällöstä yrityksesi hyötyy. Teemme harjoituksia, jotka auttavat sinua tunnistamaan oman äänesi ja kuulostamaan yhä enemmän itseltäsi.

Hinta 397 € (sis. alv 24 %). Hinta sisältää koulutusmateriaalin, ruokaisan brunssin ja iltapäiväkaffet.

Sometyöpajat I & II 697 € (sis. alv 24 %)

Varausmaksu 50 % hinnasta.


Kohti unelmiesi luovaa bisnestä

Millainen olisi unelmiesi bisnes?
Mitä tekisit päivät pitkät?
Mikä on parasta, mitä yrityksellesi voisi tapahtua juuri nyt?

Sekä puolikas että kokonainen sparrauspäivä keskittyvät muutokseen: mikä askel sinun tulee seuraavaksi ottaa löytääksesi oikean suunnan tai mille kivelle kiivetä nähdäksesi pidemmälle?

Livesparraukseni sisältävät kaiken, joten sinun tarvitsee vain ilmestyä paikalle - tai minun sinun luoksesi. Ihan miten sovitaan.

Hinnat: Mentorointipäivä (8 tuntia), 997 € + alv
Puolikas (4 tuntia) 597 € + alv

Varausmaksu 20 % hinnasta. Matkakulut lisätään hintoihin pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.