KAUPALLISET YHTEISTYÖT
& PODCAST-MAINONTA

Kiitos, että haluat työskennellä kanssani! Luovia-podcast syntyi intohimosta taiteeseen ja yrittäjyyteen. Myöhemmin ponkaisin käyntiin Luovia-verkoston, yhteisen paikan luoville sieluille. Visioni on vahvistaa luovan alan yrittäjyyttä Suomessa. Olen kiinnostunut yhteistyöstä arvoni jakavien yritysten ja brändien kanssa.

Luovia-podcast syntyi vuonna 2017, kun turhauduin odottamaan kotimaista taidealan podcastia. “Tehdään sitten oma”, ja niin kävi. Aluksi kaikki oli uutta ja pientä, ja ohjelmaa oli mahdollista tehdä oman valokuvaajan työni sivussa. Pian ohjelma saavutti kuitenkin tasaisen suosion, ja alkoi poikimaan koulutus- ja puhujakeikkaa.

Luovia-podcastissa kuullaan kiinnostavia yrittäjätarinoita ja kehitetään omaa yritystä. Kuuntelijat kertovat inspiroituvansa ja tekevänsä oivalluksia, jotka auttavat heitä etenemään urallaan. Joka toinen jakso on minivalmennus, jossa koulutan somesta, brändiviestinnästä ja asiakaskokemuksesta. Kaikessa työssäni keskiössä on ihminen, kohtaamiset ja vuorovaikutus.

Luovia-podcastia kuuntelevat pääasiassa 25-45-vuotiaat luovan alan yrittäjänaiset ja luovasta yrittäjyydestä haaveilevat. Kuuntelijat ovat aktiivisia ja keskusteluja käydään jokaisen jakson jälkeen somekanavissa. Luovia-verkostoon kuuluu noin 500 luovan alan yrittäjää ja yrittäjyydestä haaveilevaa ympäri Suomen.

Kun haluat työskennellä (koulutukset, puhujakeikat, kaupalliset yhteistyöt) kanssani tai haluat mainostaa Luovia-podcastissa, lähetä postia osoitteeseen nani@naniannette.com. Vastaan pian!

RAKASTAn Koiria, Metsää, Lukemista, Kirjakauppoja, Hyvää ruokaa, Uusia paikkoja, Hyvää valoa, Villasukkia, Hymyjä ja paljon muuta.

Onko sulla samat?


PUHujakeikat, hinnat alkaen 500 €
Podcast-mainonta & kaupalliset
yhteistyöt somessa, hinnat alkaen 290 €
Hinnat sisältävät alv 24 %